Evde Halı Yıkama


Evde Halı Yıkama

Günlük yaşantımızda yoğunlukla kullandığımız ev eşyalarından biri olan halıların temizlenmesi ve hijyen şartlarına uygun bir şekilde çocuk, yetişkin ve evcil hayvan sağlığı açısından önem teşkil eden bir konudur. Bu anlamda halıların düzenli ve periyodik aralıklarla temizlenmesi ya da işini bilen ve bu alanda profesyonel olarak evde halı yıkama hizmeti sunan bir firma ile iletişime geçmek daha sağlıklı bir seçimdir. Chemdry firması, halı yıkama konusunda oldukça profesyonel hizmet veren bir işletme olarak bu alanda sektörün en iyi işletmeleri arasında yer alıyor.

evde halı yıkama için parça halı örneği

Chemdry Evde Halı Yıkama Firması

Franchise Direct ödülüne layık görülen Chemdry firması, dünyanın lider halı ve koltuk yıkama firması olarak profesyonel hizmet yürüten bir markadır. Bu firma aynı zamanda 25 sene boyunca Entrepreneur tarafından alanının 1 numarası olarak görülmüştür. 4500 franchise ile birlikte Dünya genelinde 51 ülkeyi içine alan hizmet ağı sayesinde her geçen gün müşterilerinin taleplerini en iyi ve en temiz şekilde yerine getiren Chemdry, sektörün en kaliteli ve güçlü temizlik ekipmanları ve tescilli ve çevre dostu temizleme solüsyonları ile uygulama yapıyor. Mutlu müşterileri ve güçlü referansları ile sektörün en iyisi olmayı hak eden firma, değer ve kalite söz konusu olduğunda son derece güven veriyor. Chem-Dry evde halı yıkama işinde en başarılı firma seçilmiştir. 

Evlerde Profesyonel Halı Yıkama Uygulaması

Sağlıksız unsurlardan arındırılmış bir ortam sunmak için ev ve iş yerlerindeki halıları yerinde veya teslim alarak temizleyen Chemdry firması, kir ve bakterilerden arındırılmış, derinlemesine temizliği yapılmış halılar teslim ediyor. Böylelikle bakteri ve kirlerin biriktiği, sağlıksız koşullar doğuran kirlenmiş halılar derinlemesine temizleme yöntemleriyle Chemdry güvencesiyle temizleniyor. Firma halı yıkama uygulamasında sıcak karbonatlı ekstraksiyon yöntemini kullanıyor. Bu yöntemde evcil hayvan ve insan sağlığını gözeten, çevre dostu ve yeşil sertifikalı özel solüsyon kullanan firma, halıları ister yerinde ister teslim alarak kendi tesislerinde yıkayarak halılar için daha uzun süren temizlik sağlıyor. Evde Yerinde halı yıkama ve temizleme işlemlerimiz için Lütfen size en yakın şubemiz ile iletişime geçiniz. 

Chem-dry ile Daha Hızlı Kuruyan Halılar

Geleneksel yöntemlerle halı yıkama işlemine göre Chemdry halı yıkama işlemi, çok daha az su tüketilerek %80 daha az su harcanarak sağlanıyor. Firma, halı yıkama işlemlerinde kullandığı yöntemler sayesinde daha az su kullandığı için halılar daha hızlı kuruyor. Bu sayede halıların birkaç günde kurumasından ziyade sadece birkaç saatte kuruması sağlanıyor.

Evde Halı Yıkama hizmeti sunan Chem-dry ile Daha Temiz Halılar 

Chemdry firması, halı yıkama işlemlerinde kullandığı özel karbonat içerikli solüsyonu sayesinde daha temiz halılar vaat ediyor. Soda gibi halının derinlerine inerek kiri söken karbonatlı solüsyon yüzeye çıkarak kuvvetli emici ekipmanlar yardımıyla kolaylıkla temizlenir. Böylelikle daha kapsamlı ve temiz halı yıkama hizmeti sunan Chemdry, geleneksel halı yıkama yöntemlerine kıyasla daha az su kullandığı için aşırı sudan kaynaklı küf ve bakteri oluşumu tehdidini de ortadan kaldırıyor. Chem-Dry olarak evde profesyonel halı yıkama ve temizleme hizmeti sunarız. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar