Yerinde Ofis Halısı Yıkama


Yerinde Ofis halı yıkama

 Ofis halı yıkamalar da öncekli önemli olan konu Ofis halasının duvardan duvara yani boydan boya bir hata olduğunu bilmesidir bir halı duvardan duvara olduğunda yani parça halı küçük halı olmadığında hali Fleks tarzı halılar yani boydan boya halı olarak incelenmelidir duvardan duvara olan alacak sallar ofislerde güzel şık bir mekan yaratmanın yanı sıra içerisindeki sesi de yok eder izole eder. 

Bu yüzden ofis içerisindeki halıların önemi çok büyüktür. Özellikle çalışma esnasında konuşanların her büyük bir şirket ise ofis içerisindeki halılar büyük bir öneme sahiptir. Ofis içerisinde halı seriili olduğunda iyi verimlikte artmaktadır çünkü ses fazla yankılanmaz diğer çalışanlar rahatsız etmez. Bu yüzden kargo yerine taş fayans zemin yerine halı zemin yapılması en idealidir ve en doğrusudur. Bazen ofislerde 100 metre² 500.000 metre² ofisler vardır ve buraları sessiz herkesin tıkırtıkır klavye sesini bile duymadı bir ortam olması için havalı şerli olması gerekmektedir. Src kaldığında tüylerin uzunluğu ve halı dokusunu yapısı inceliği kalınlığı önemlidir. İnce bir halıFleks tarzı bir haber duvardan duvara serinliğinde o halı çok da bir işe yaramayıp hem yürüme esnasında hoş bir dokunuş vermeyecektir hem de sesi yankısını fazla kesmeyecektim. Karo ofis halısı yıkama vey aduvardan duvara ofis halısı yıkama aynı mantıkla yapılmalıdır. kuru veya ıslak halı yıkama uygulanmalıdır.

 Şimdi gel gelelim bu ofis içerisindeki halının yıkanması. Ofis içerisindeki halıların yıkanması esnasında tamamen süreç olarak baştan sona kadar farklı bir yöntem uygulanmalıdır. Eğer hala kalsa ve özellikle not tarzım işlenmiş ise bu hallarda daha farklı bir makine lazımdır. Halı yıkama makinesini alın derinlikteki kileri piyesleri hepsini çekip çıkarması gereklidir. Halı temizliği basit bir işlem değildir özellikle ofis gibi duvardan duvara servi bir mekan ise. Büyük şirketlerin ofisleri’nde yani merkez çalışma ortamın olduğu mekanlarda halının yıkanması ayrıca zaman Önemlidir. Halı yıkama işleminin kısa süre kısa sürmesi gereklidir bunun yıkama makinasını oldukça güçlü ve hızlı bir şekilde işlem yapması gereklidir bunun için de önemli olan ekipler ekip ofislerde bulunan halıların kısa sürede koruması ve tekrar çalışanların bu halıyı kullanabilmeleri için yani üzerine bahse Port ofis ortamı çalışma devam etmeleri için havanın çabucak yıkanıp tekrar kolay bir hale gelmesi daha doğrusu kurması gereklidir. Ofis halısı yıkama işlemlerinde kullanacak makina bir etkili vakuma sahip olmazlar iki güzel bir fırçalama yöntemi sahip olmalıdır üç sıcak suyla temizlemelidir dört olma işlemini yapmalıdır beş güçlü bir vakum olup bütün suyu geri çekmelidir. Ofis Halı yıkama yöntemleri sırasıyla bunlardır. 


Ofis Halı Yıkama İşlemleri

İşyeri Ofis Halı yıkama işlemleri için yani bu sıralamada dikkat etmek gerekir ve her gelen firmanın bir halı Yıkamacı firmada ya ben hadi ofis çıkıyorum deyip de bu işe başlıyoruz ruhu her yeri mahvedip gitmesi işten bile değildir. Buna çok dikkat edilmesi gereklidir her alayı kama firmasına ofis alları verilmemeli yani vermemi derken çok firmanın ofise gelip yıkaması için çağırmamalı. Çünkü normal testlerde yıkama işlemi ile ofis alırsa uyan ofise de mekanlarda yerinde Halı yıkama işlemleri tamam farklıdır bunun için ofis çalışanı yerinde yıkayabilen bir firma gereklidir. Bazı firmalar o kadar işi bilmezler ki kalkıp ofis alları söküp götürüp yıkayıp tekrar geri getirmeye çalışmışlardır. Burada kendine halı yıkama firması gibi işini iyi bilen bir halı yıkama ya yaptırmalıdır. 




Ayrıca çalışanlar ofis içerisinde alınması yıkanınca bilmeli ofis yerindeki çalışanlara saygı duymalı ofisteki eşyalara ve herhangi gizli dosya rengi bir şeye hiçbişe gaza vermemelidir. Lakin en önemli en önemli. Yine dediğim gibi ofis alsın kısa sürede yıkanıp temizlenmesi ve kurutulmasıdır. Bazı firmalar yıkadıktan sonra alarm dışarı içinde küf kokmaya başlar koku gelmeye başladı bu firmalar işlerini yapamadıkları için suyun büyük kısmı yani %90’ı alın dibinde kalır ve 200 nem ayrıca halı zarar görmesine bile Olanak sağlar. Ofis halı yıkama işlemlerinin kısa değilmiş olduk içerisindeki halının temizliği Kirve bakterilerden arındırılması ortamın tertemiz yapılması çalışanları kendini mutlu hissetmeleri nefes alıp verirken daha temiz bir ortama çalışabilmeleri için oldukça önemlidir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar